Seksdating informatiebaken

Archief

Vraagstelling

Ervaringen met seksdating?

Glijmiddel voor beginners

Het experimenteren met glijmiddel brengt een meestal veel plezier en bemakkelijkt seksuele omgang. Het gebruik van glijmiddel tijdens seks met condooms is aan te raden doordat het ongewenste wrijving vermindert. Wrijving is niet alleen een onaangenaam gevoel, het kan er ook voor zorgen dat een condoom gaat scheuren… Als het gaat om het maximaliseren van het genot van jouw en je partner, is het vinden van de perfecte glijmiddel belangrijk. Maar, net zoals condooms, zijn niet alle glijmiddelen hetzelfde en vaak zijn persoonlijke behoeftes heel belangrijk bij het kiezen van de juiste samenstelling. Daarom hebben wij hieronder een paar tips op een rijtje gezet:

Vaginaal gebruiken

Op basis van water of siliconen, er zijn tal van vaginale glijmiddelen om uit te kiezen. Kijk op de verpakking of het middel hier inderdaad voor bestemd is. Let ook op het volgende: als jij of je partner vatbaar zijn voor schimmelinfecties, zoek dan naar een glijmiddel die glycerine vrij is.

Gevoeligheid

Als jij of je partner gevoelig zijn, is er een groot assortiment aan glijmiddelen verkrijgbaar die hier speciaal op aangepast zijn. Het belangrijkste is dat de producten geen geurstoffen, suikers, glycerol of parabenen bevatten. Dat lijkt misschien een beetje jammer, gezien er zoveel aantrekkelijke geuren en smaakjes verkrijgbaar zijn. Echter, zonder synthetische geur of smaak betekent alleen maar dat er verder geen afleiding zal ontstaan, zodat je jezelf volledig kunt verliezen in de ervaring!

Bent je van plan om anale seks te hebben?

De anus van nature niet vochtig, en dus is een glijmiddel een absolute must voor plezier en veiligheid. Kies voor een glijmiddel dat siliconen bevat of een langdurige siliconen-achtig gevoel kan geven.

En…hoe zit het dan met orale seks?

Een lekker smaakje kan zeker bijdragen aan de kwaliteit van orale seks! Een gewoon glijmiddel zal vaak niet zo lekker smaken, dus kies voor een glijmiddel met Pina Colada smaak, aardbei, groene appels of kiwi. Hmm, dat klinkt verleidelijk! Net als het uitkiezen van een ijsje. Als je samen kiest, wees dan bereidt om de persoonlijke smaak van degene die het meeste van het smaakje zal genieten (!) voor te laten gaan. Let natuurlijk wel op de ingredienten, vooral als jij of je partner allergisch zijn voor bepaalde stoffen.

Natuurlijk is een glijmiddel ook heel belangrijk voor de man die fijn wat tijd met zichzelf een wat porno door wil brengen. Kies voor een glijmiddel dat natuurlijk aanvoelt en je niet te veel zal ‘afleiden’. Hier kan juist een neutraal middel op basis van water een goed alternatief vormen.

Hoe dan ook, veel plezier gewenst!

Vibrators

© 2019 Adults4u All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.