Seksdating informatiebaken

Archief

Vraagstelling

Ervaringen met seksdating?

De Cockring

Een cockring is een ring die rond een penis kan worden geplaatst, meestal aan de basis, voornamelijk om de bloedstroom uit het oprechte penisweefsel te vertragen, waardoor een erectie gedurende een veel langere periode wordt behouden. Bij gebruik in erectiele dysfunctie zijn ze bekend onder verschillende namen, zoals “erectie ring” en “spanningsring”.

Cockringen kunnen worden gedragen rond de penis alleen of rond zowel de penis als het schrotum, of alleen het scrotum. Ringen kunnen gemaakt worden van een verscheidenheid aan materialen, meestal leer, rubber of siliconen, hoewel nylon en metaal ook als hoofdcomponent of onderdeel van de sluiting worden gebruikt.

Siliconen cockring

Deze ringen voelen zacht en natuurlijk aan. De siliconen variant is geschikt voor de beginnende en gevorderde gebruiker.Dit materiaal is snel en gemakkelijk schoon te maken en veilig in gebruik, bovendien zijn deze ringen rekbaar en daarom handig in gebruik. Deze ringen kun je omdoen bij een slappe penis, maar ook bij een erecte penis.

Metalen / RVS cockring

Een metalen cockring (RVS) is aan te raden voor mannen die ervaring hebben met penisringen. Een metalen cockring moet je in de juiste maat te aanschaffen. Metaal rekt natuurlijk niet mee en kan, indien te klein gekocht, pijn doen of zelfs schade veroorzaken tijdens de erectie.

Leren cockring

Een leren penisring s ideaal voor beginnende gebruikers en natuurlijk ook gevorderden. Een leren cockring heeft vaak drukknopen waarmee de maat snel en makkelijk aangepast kan worden.

Medische problemen

Penisringen die te klein zijn of te lang worden gedragen, kunnen gevaarlijk zijn: dit kan priapisme veroorzaken, een medische noodgeval die, indien het niet snel wordt behandeld, ernstige en permanente schade kan opleveren die kan leiden tot de vernietiging en mogelijk amputatie van de penis. Priapisme is een aandoening die wordt gekenmerkt door het hebben van een (te) langdurige erectie. Ringen voor erectiele dysfunctie worden altijd geleverd met de instructie dat ze niet meer dan dertig minuten mogen worden gedragen. In slaap vallen tijdens het dragen van een penisring is gevaarlijk. Dit kan leiden tot tijdelijke of permanente zenuwschade. Sympthomen dat een pikring te lang gedragen is zijn onder andere een verdoofd gevoel in de penis en een koude en/of witte penis. In zulke gevallen zal medisch advies moeten worden gezocht.

Cock-ringen mogen niet zonder medisch advies worden gebruikt door mensen met hart- en vaatproblemen of die bloedverdunning gebruiken.

© 2019 Adults4u All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.